Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2008

3 ασημαντες (σχετικα) συνηθειες


Ενος κακου μυρια επονται οπως ξερετε. Δευτερο ποστ την ιδια μερα ειναι ανηκουστο, ειδικα για μενα, αλλα δεν μπορουσα να αγνοησω την προσκληση απο το φιλο και συνοδοιπορο Θεμη σε αλλο ενα blog-ο-παιχνιδι. Εχουμε και λεμε λοιπον:
  1. Παντα βαζω στο ξυπνητηρι μου ωρα της μορφης 07:03 ή 12:37 και ποτέ κατι σαν 8:20 ή 10:00, οπως ολος ο κοσμος. Κι αυτο γιατι ειναι αδικια για τις υπολοιπες χρονικες στιγμες.
  2. Περναω τα κορδονια στα παπουτσια μου κατοπτρικα και οχι παραλληλα μεταξυ τους. Με αυτο τον τροπο ειναι πιο ευκολο να τα λυσεις ταυτοχρονα χρησιμοποιωντας και τα δυο χερια!
  3. Οποτε μιλαω στο κινητο σηκωνομαι και κανω βολτες στο σπιτι· ειναι κατι που δεν μπορω να το καταλαβω, αλλα εξακολουθω να το κανω.
Τωρα, θα προσκαλεσω να περασουν τα ιδια, ο jirashimosu που, απο οτι ειδα, αυτο το παιχνιδι του ξεφυγε, και η argy που ελπιζω να κανει την παρθενικη της εμφανιση στα blogs.
Τα λεμε.

1 σχόλιο:

Jirashimosu είπε...

Θέε μου πόσο τσίρκας!
δεσμεύομαι να παίξω για να γιορτάσω το comeback σου, αλλά πρώτα θα περιμένω να δω την παρθενική εμφάνιση της argy στα blog!