Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

No spring today


Ποσο θρηνω την χαμενη πια αισθηση της ανοιξης που ερχεται. Δε θα ειναι ποτε η ιδια ξανα.

7 σχόλια:

Jirashimosu είπε...

Είσαι σοβαρός;;;
δεν υπάρχει άνοιξη φέτος!
Του χρόνου πάλι!

Aντώνης είπε...

Καλέ τσάμπα θα μας τραγουδάει η Μποφίλιου στον Ιανό;;;

Ανώνυμος είπε...

Μένεις ακόμα Κυψέλη; Ήταν το πρώτο στοιχείο που με έκανε να βρω το blog ου. Μετά ήταν το μοτο σου, που με εκφράζει πολύ. Και τέλος είδα για την ΕΤΕ και έπαθα!! Κι άλλη σύμπτωση. και μια μεγάλη διαφορά .... η ηλικία. Εγώ ήδη συνταξιούχος (πρόσφατη, όχι πολύ γριά αλλά θα μπορούσα και μαμά σου). Γι αυτό δεν ξέρω αν θα μπορούσα να σου πω και πολλά, Κάποια άλλη φορά ίσως. Απάντησέ μου.

antigonos είπε...

Χαχα, βλέπω σε έψαχνε κόσμος του Αγίου Βαλεντίνου, dear;)

costas είπε...

@jirashimosu:
η ανοιξη δεν θα υπαρξει ποτε ξανα και παρτο χαμπαρι!

@aντωνης:
η μποφιλιου ποτε δεν τραγουδαει τσαμπα. Πιστευα οτι θα το ηξερες μεχρι τωρα :P

@maria:
μενω ακομα στην κυψελη και μπορω να πω πως χαιρομαι για αυτο. στην ετε ειμαι νεος σχετικα -αισιως συμπληρωσα πριν μερικες ημερες τον πρωτο μου χρονο- οποτε οτι και να μου πεις καλο θα ειναι. Τα λεμε συντομα!

@antigonos:
πραγματι, υπηρξα περιζητητος :P

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω σπάνια ασχολείσαι με το blog σου. Θα μπεις σήμερα μετά την Τράπεζα; Κι' εγώ μέρες τώρα θέλω να γράψω και δεν τόχω καταφέρει. Ήθελα να γράψω πρώτα για την Κυψέλη, που τη μια μέρα τη βλέπω άσπρη (ΚΑΙ από χιόνι) και την άλλη τη βλέπω μαύρη. Επιμένω πεισματικά να μένω εδώ και το παλεύω κάθε μέρα για να χαίρομαι που μένω εδώ. Αν δεν είχα παιδιά δεν θα το σκεφτόμουνα, αλλά με πιάνουν οι ενοχές ότι για χάρη τους ίσως θα ήταν καλύτερα να μέναμε αλλού (όχι ότι τα ίδια έχουν πρόβλημα). Είναι και οι γνωστοί και οι φίλοι με τις παραινέσεις τους ... Τα σχολεία βέβαια είναι ένα ζήτημα. Εσύ τελείωσες εδώ σχολείο;
Γαμώτο, όλα γύρω είναι τόσο παλιά, τόσο φθαρμένα ... ακόμα και οι άνθρωποι ... και τόσο αφημένα στην τύχη τους. Τι να σου κάνουν και τα πουλάκια στη Φωκίωνος, που κάποια άλλη bloger νομίζει ότι είναι η μοναδική που τα βλέπει. Μου φαίνεται ότι σήμερα η ματιά μου έχει αρνητικό πρόσημο. Κάνε μου καμιά τονωτική ένεση αν μπορείς.
Έπεται συνέχεια για Τράπεζα.

Ανώνυμος είπε...

η ανοιξη θα ερχεται παντα πεισματικα και θα μας θυμιζει οτι ημαστε καποτε παιδια ακομα κι αν κανουμε τα παντα να το ξεχασουμε γιατι δεν παιξαμε αρκετα.επρεπε παραπανω..
σου υποσχομαι να τραγουδαμε στο ξεχαρβαλωμενο μου τραπεζι -τα τραγουδια μας- και αλλες επιτυχιες αλλα μονο την ανοιξη!θα εχουμε λογω να την περιμενουμε!!!!!!!
φιλι

υ.γ.μην ξαναγραψεις τετοια συγκινητικα πραγματα γιατι θα σου γαμησω!κουρελι με κανες!χαζοψηλε!

νατασσα